![]() |
|
|||||||
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#41 | |||||||||
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Level: 8 [ ]Paylaşım: 0 / 194 Tecrübe Puanı: 1
![]() |
Aglayarak Size Dua Ediyorum Allah Sizden Razi Olsun 12 Hazirana Yakin Hatirlatirim Allah Nasip Ederse Inşallah Allaha Emanet Olun
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#42 | |||||||||
|
Üye
![]() |
Hayirli Cumalar Oğluma Dua Ettiğiniz Için Allah Sizden Razi Olsun
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Super Moderator
![]() |
Hayirli Cumalar.Cumaniz mubarek olsun.in sha ALLAH,bu cumaniz ,cumalarinizin arasinda en guzel cumaniz olsun. ALLAH hayir dualarinizi bugun kabul eylesin vede gelmekte olan yarinlariniz her gecmis gunlerinizden cok daha guzel olsun.Peygamberlerin ve Evliyanin yuzu suyu hurmetine ALLAH duamizi kabul eylesin.(ALLAHumma aamiin!!!!!!!,in sha ALLAH)Sallallaahu ^alaa sayyidinaa MuHammad, Sallallaahu ^alayhi wa sallam.Sizden de Allah razı olsun
|
||
|
|
|
|
|
#44 | |||||||||
|
Üye
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Super Moderator
![]() |
Hayirli Cumalar.Cumaniz mubarek olsun.in sha ALLAH,bu cumaniz ,cumalarinizin arasinda en guzel cumaniz olsun. ALLAH hayir dualarinizi bugun kabul eylesin vede gelmekte olan yarinlariniz her gecmis gunlerinizden cok daha guzel olsun.ALLAH ailenize; helal rizik versin,rizkinizi arttirsin.Hayirli ilim versin,ilminizi arttirsin.Kabul olunan amel versin ,amellerinizi artirsin.Hayir nerede ise ,sizi ona ,onu size yaklastirsin,size hayirlisini versin ve sizi onun ile onu sizin ile de hosnut eylesin.Ne iyi muradiniz varsa,size versin.Peygamberlerin ve Evliyanin yuzu suyu hurmetine ALLAH duamizi kabul eylesin.(ALLAHumma aamiin!!!!!!!,in sha ALLAH)Sallallaahu ^alaa sayyidinaa MuHammad, Sallallaahu ^alayhi wa sallam.Sizden de Allah razı olsun
|
||
|
|
|
|
|
#46 | |||||||||
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
merhaba evet allah ezelde ne takdir etmiş ise hiç şüphesiz o olacak ama biz hakkımızda ne takdir edildiğini bilmiyoruz bundan dolayı allahtan hayırlı olanı istiyoruz ve ayrıca dua etmet ibadettir yani ettiğin dua kabul olmazsa bile sen yine sevab kazanmış olursun rabbim sonumuzu hayırlı eylesin....
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#47 | |||||||||
|
Üye
![]() |
Oğlum A Dua Istiyorum
Selamün Aleyküm Kardeşim Yarin Saat 16.30 Da Oğlumun Tasarim Gibi Bir Dersden Not Alacak Ben Kiliğim Ve Kiyafetimden Dolayi Görüşemiyorum Bu öğretmen Göreselliğe Cok önem Veriyor Cok şahane Bir ödev Ve Dosya Hazirladi Benim Torpilim Allah Ben Ona Teslim Olmuşumne Olur Oğluma DUA Gönderirimisin Ve Arkadaşlarinada Söylermisin Ben Seni Taniyorum Oğluma Dua Gönderin Melekler Oğlumun Başinda Beklesin öğretmenin Agzindan Kötü Not Cikmasin Rabbim Istemezsekötü Not Veremez Oğlum Calişkan Ve Gariban Ya Veliler öğretmeni Dolduruyorlar Güzel Giyiniyorlar Ya Bu Devir Ye Kürküm Ye Devri Ama Ben Allaha Güveniyorum Dualara Inaniyorum Ne Olur Dua Gönderin Allah Rizasi Için YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR OĞLUMA COK DUA GÖNDERİN |
|||||||||
|
|
|
|
|
#48 | |||
|
Super Moderator
![]() |
Alıntı:
Peygamberlerin ve Evliyanin yuzu suyu hurmetine ,ALLAH oglunuza ozellikle yarin ogleden sonra yardim etsin.(ALLAHumma aamiin!!!!!!!,in sha ALLAH) Sallallaahu ^alaa sayyidinaa MuHammad,Sallallaahu Ta^aalaa ^alayhi wa sallam.
|
|||
|
|
|
|
|
#49 | |||||||||
|
Üye
![]() |
Mesajinizi Aglayarak Okudum Cok Duygulandim Allah Sizden Razi Olsun Bu Devirde Kimse Kimseye Dua Etmezken Siz Oğlum Için Ellerinizi Açtiniz Allaha Hiç Darda Kalmayin Benim Yaşadiğim Hiç Bir Zorluğu Yaşamayin Rabbim Evlatlarinizdan Güldürsün
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#50 | |||||||||
|
Üye
![]() |
Selamün Aleyküm Hayirli Cumalar Ben Size Kendimi Anlatmiştim Sizde Bana Allah Razi Olsun Cok Dua Etmiştiniz.sayenizde Dualrinizla Oğlum Başarili Olup Burs Kaznmişti 12 Hazirana Doğru Hatirlatin Demiştiniz. Oğlum Fiilen Cokemek Verdidualarimla Arkasinda Durdum 12 Haziran Saat 10 Da Sbs Sinavi Var Mucize Gibi 500 Puan Alsin Hayirlisiyla Ne Olur Dua Edin Okadar Itilip Kakildimki Anlatmiştim Benim Için Okadar önemliki Kendim Için şu Fani Dünyada Muradim Yok Oğlum Için Dua Edin Yalvaririm Bir Anne Olarak Siz Dua Edince Rahatliyorum 12 Haziran Saat 10 Daallah Katindan Yardimci Bir Kuvvet Göndersin Oğlum Muhammed Mustafa Tahminimden öte Başari Göstersin.amin Hocam Dualariz Cok önemli Benim Için Hayirli Cumalar Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun Baciniz Gülşen
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|